Bosch предлага точната батерия за вашия автомобил, мотоциклет, камион и за отдих, като лодки и коли за голф. Но нека се придържаме към автомобилите:


Съвременните автомобили днес изискват много електричество да работят, напр. За двигатели за регулиране на седалките и външни огледала за обратно виждане, мултимедийни системи, управление на двигателя … Енергийните изисквания са високи. Колкото по-голямо е търсенето на енергия, толкова по-високи са изискванията за батерията.

Твърде сложно ли е? Ние го обясняваме в този клип!

Искате ли да го направите още по-лесно? Добре! Просто погледнете приложението на Bosch за смартфони. Тя ще ви покаже точно коя батерия се вписва в колата ви. Безвъзмездно, разбира се.

Този видеоклип е само за информация, предназначен за употреба. Групата Робърт Бош не поема отговорност и отговорност за загуби, щети или разходи, които са резултат от неправилно инсталиране, неправилна експлоатация, използване и поддръжка или по какъвто и да е начин свързан с тях. За допълнителни съвети, моля, свържете се с одобрен доставчик на батерии на Bosch.